Oog voor detail

 Foto's moeten de juiste sfeer benadrukken een een goede indruk van de ruimte geven. 

Vanuit het juiste perspectief


Kopers oriënteren zich op woningsites op internet en vormen zo een indruk van de huizen die zij willen bezoeken. Die bezichtigingen zijn belangrijk om tot een verkoop te komen. Foto's moeten daarom een goede eerste indruk geven van je woning.

Bij de presentatie van jouw woning op internet of in een verkoopbrochure van je makelaar is het van belang dat de foto’s een goede kwaliteit waarborgen en vanuit het juiste perspectief genomen zijn. Door ervoor te zorgen dat de positieve aspecten van de woning ook op de foto’s benadrukt worden, zal de koper geprikkeld worden tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Zo wordt jouw woning ook op de foto's optimaal gepresenteerd en zal deze zich onderscheiden van de andere woningen die te koop staan.

Direct na styling van de woning (of als een aparte opdracht) kan A2Style de verkoopstimulerende woningfotografie voor je verzorgen.

Door onze professionele achtergrond en met oog voor detail is A2Style de aangewezen partij om goede foto's van jouw te koop staande woning te maken.naar boven