Maak van een kijker een koper!

 Als de plannen om te verhuizen concreet worden, wil je je huidige woning natuurlijk graag zo snel mogelijk verkopen.
Maar ... hoe doe je dat? 

Verkoopstyling


Meer dan de helft van de doelgroep van jouw type woning is gevoelig voor de getoonde sfeer in verkoopbrochures en op internet. Meestal kan men niet goed inschatten wat de mogelijkheden van een ruimte kunnen zijn. Een ruimte moet daarom een duidelijke functie hebben. De keuze voor wel of geen bezichtiging hangt daar vaak vanaf. Juist die bezichtingen zijn nodig om je woning te verkopen.

Natuurlijk heeft iedere woning sterke punten. Die punten moeten benadrukt worden om de woning zo goed mogelijk te presenteren. De verkoopkansen stijgen nu eenmaal als er veel kijkers komen.

Wij van A2Style helpen je graag bij het op de juiste manier presenteren van je woning. Vanuit onze professionele achtergrond kijken wij door de ogen van een kijker naar de woning en stemmen onze adviezen daarop af. Met behulp van die adviezen wordt de woning verkoopklaar gemaakt. Hiermee onderscheidt de woning zich van andere te koop staande woningen in de buurt en is de kans op een bezichtiging en een snelle verkoop vele malen groter.

Naast het in beeld brengen van de sterke punten van het huis streven wij naar het creëren van een sfeer die die de gemiddelde smaak van de beoogde koper benaderd. Daarbij brengen we net dat beetje extra aan waardoor de koper zich thuis voelt in jouw woning en er een prettige eerste indruk achterblijft.

Na het verkoopklaar maken van de woning kunnen wij tevens de woningfotografie voor je verzorgen en deze vervolgens aan jouw makelaar aanleveren. De woning komt dan precies zo in beeld dat deze sfeervol en onderscheidend wordt weergegeven.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken.

Verhoog de verkoopkansen met de juiste styling


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

 Klik op een afbeelding voor een vergroting
naar boven