Tijdelijke inrichting


Het huis dat je wilt verkopen is gemeubileerd met gedateerde meubelen. Om het huis te verkopen zullen er bezichtigingen plaats moeten vinden. Een huis met gedateerde huisraad nodigt echter niet uit om te bekijken. Mogelijke kopers kunnen zichzelf moeilijk in zo'n leefomgeving voorstellen. Verouderde en gedateerde huisraad zijn dan ook niet aan te raden.

Ook bij een leeg huis is het voor kopers moeilijk om een voorstelling te maken van hoe het zou kunnen zijn. Zonder meubels lijken ruimtes kleiner en alle onvolkomenheden vallen extra op. De foto's op de site van de makelaar nodigen dan ook niet uit om een afspraak voor een bezichtiging te maken.

De woning zal gemeubileerd moeten worden om kopers tot actie te verleiden.

A2Style kan hierbij helpen. Wij verzorgen een tijdelijke inrichting met mooie meubels en de juiste accessoires waardoor het huis een prettige sfeer uitstraalt. Daarbij houden we rekening met de doelgroep en de prijsklasse. Indien het nodig is om enkele aanpassingen aan de woning te doen wegens bijvoorbeeld achterstallig onderhoud dan kan A2Style het verbouwingswerk, schilderwerk, hovenierswerk en dergelijke voor je uit handen nemen. Alles snel geregeld met één aanspreekpunt.

Tijdelijke inrichting is de oplossing om de woning beter te presenteren!

Bekijk de voorbeelden

Sfeer

 Emotie speelt een grote rol bij het kopen van een huis. 

Voorbeelden tijdelijke inrichting


 • dit is de alt

  Maarsbergen

  Deze voormalige boswachterswoning in het Leersumse veld voelt met een tijdelijke inrichting als een warme jas die om de potentiële kopers heen valt.
   
   

  Bekijk

 • dit is de alt

  Driebergen

  Enige inspanning en moderne meubels zorgen voor snelle verkoop. Deze woning laat goed zien wat een tijdelijke inrichting kan doen voor de uitstraling.

  Bekijk

 • dit is de alt

  Leersum

  Een Woning met verschillende woonlagen en slaapkamers onder het maaiveld is lastig te doorzien. Tijdelijke inrichting van A2style zorgde voor een snelle verkoop.

  Bekijk

 • dit is de alt

  Leersum

  Een nieuwe woning waarbij de juiste indeling met behulp van verkoopstyling nodig was om de mogelijkheden duidelijk te maken.

  Bekijk

 • dit is de alt

  Doorn

  Dit huis in de hogere prijsklasse was niet meer ingericht. A2Style heeft een tijdelijk inrichting verzorgt waarna er al snel nieuwe bewoners het huis betrokken.

  Bekijk

 • Thumbnail Placeholder

  Maarn

  Deze woning moest in de verkoop doordat de ouders hier niet langer woonden. Een combinatie van opfrissen en meubileren.


  Bekijk

 • Thumbnail Placeholder

  Driebergen

  Appartement in seniorenflat. Vlot verkocht na vervanging van de vloerbedekking door laminaat en inrichting met een moderne meubilering.

  Bekijk

 • Thumbnail Placeholder

  Oosterbeek

  Na aankoop van een nieuwe woning wilde de eigenaar zo kort mogelijk dubbele woonlasten. Na tijdelijke meubilering was de woning snel verkocht.

  Bekijk
naar boven