Keuzes maken!

 De juiste sfeer inspireert en zorgt dat je je thuis voelt. 

Interieuradvies


Bij het inrichten van je woning zijn keuzes belangrijk. De juiste sfeer kun je alleen bereiken door duidelijk keuzes te maken.

Wij zien het als onze uitdaging om woonwensen werkelijkheid te laten worden waarbij een duidelijk sfeer ontstaat. Vanuit onze professionele achtergrond maken wij een uitgebreid interieurontwerp, kiezen in overleg de juiste kleuren en materialen en maken een lichtplan. Tekeningen geven daarbij een goed beeld van de nieuwe leefomgeving. Aanvullend meubilair of accessoires kunnen in overleg en onder begeleiding aangeschaft worden. Zo krijgt iedere ruimte een passende uitstraling en de juiste sfeer.

Ook bij het realiseren van de plannen kan onze expertise ingezet worden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vakmensen en specialisten zodat de realisatie snel en vakkundig uitgevoerd kan worden onder begeleiding van A2Style interieuradvies.

Of het nu gaat om een specifieke ruimte of een compleet interieuradvies, wij zetten onze kennis graag in om een passende sfeer te creëren

Hulp bij het maken van keuzes


  • Ontwerpen
  • uitvoeren
  • accessoires
  • verlichting

 Klik op een afbeelding voor een vergroting
naar boven